Mihai Răzvan Ungureanu: Bun venit şi succes Partidului Mişcarea Populară!

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, urează "bun venit şi succes" Partidului Mişcarea Populară şi reafirmă disponibilitatea FC de a colabora cu orice formaţiune care împărtăşeşte valorile de dreapta.

786 afișări
Imaginea articolului Mihai Răzvan Ungureanu: Bun venit şi succes Partidului Mişcarea Populară!

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Raul Stef/ Mediafax Foto)

"Felicităm apariţia unei noi formaţiuni politice în România - Partidul Mişcarea Populară. Le urăm bun venit şi succes. Forţa Civică a parcurs un drum asemănător, iar astăzi, la aproape un an de când am pornit noul nostru proiect politic, am acumulat experienţe noi şi am întâlnit oameni valoroşi care s-au alăturat demersului de a aduce aer proaspăt în politica românească. Pe această cale reiterez disponibilitatea noastră de a colabora cu orice formaţiune care împărtăşeşte valorile de dreapta", scrie Ungureanu pe Facebook.

Deputatul Eugen Tomac a anunţat, marţi, că Partidul Mişcarea Populară, formaţiune pe care o conduce interimar, şi-a depus la Tribunal actele pentru înfiinţare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici