Miniştrii din Guvernul Orban 2 vor fi audiaţi săptămâna viitoare. Votul de investire este programat pe 24 februarie

  • Birourile Permanente Reunite (BPR) au slabilit calendarul învestirii Guvernului Orban 2
  • Audierile miniştrilor în comisii vor avea loc în zilele de 17, 18 şi 19 februarie
  • Ulterior, pe 24 februarie, este programat votul în plen, de la ora 16.00
835 afișări
Imaginea articolului Miniştrii din Guvernul Orban 2 vor fi audiaţi săptămâna viitoare. Votul de investire este programat pe 24 februarie

Miniştrii din Guvernul Orban 2 vor fi audiaţi săptămâna viitoare

„BPR dominate de majoritatea PSD au stabilit un calendar pentru procedura de investire a Guvernului. În urmă acestui calendar audierile miniştrilor se vor desfăşura săptămâna viitoare, pe 17, 18 şi 19, urmând că votul în plenul Camerelor reunite pentru investiurea Cabinetului să se desfăşoare în data de luni, 24 februarie, începând cu oră 16:00. E un calendar prin care, evident se respectă regulamentul, adică termenul maxim de 15 zile, dar este un calendar lent, care arată o tendinţa de tergiversare din partea BPR dominate de PSD. Miniştri vor fi pregătiţi şi se vor prezenţa la audieri”, a spus Ludovic Orban, după stabilirea calendarului.

Premierul Ludovic Orban a depus, luni, în Parlament, lista miniştrilor ce vor face parte din noul Executiv. Este vorba despre aceiaşi miniştri din Cabinetul Orban 1, iar programul de guvernare a fost actualizat.

Conform legii, miniştrii propuşi vor fi audiaţi, în şedinţă comună, de membrii Comisiilor permanente ale celor două Camere. Ulterior, comisiile vor emite un aviz comun consultativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici