Ministrul Culturii anunţă o anchetă la TNB după distribuirea neautorizată a unei publicaţii în sală

Ministrul Culturii Lucian Romaşcanu anunţă o anchetă internă la Teatrul Naţional Bucureşti după distribuirea neautorizată în sala Studio a unei publicaţii.

665 afișări
Imaginea articolului Ministrul Culturii anunţă o anchetă la TNB după distribuirea neautorizată a unei publicaţii în sală

„În urma celor sesizate public privind distribuirea unui ziar la sala Studio a TNB, conducerea ne-a informat că mâine va dispune o anchetă internă şi va depune plângere la poliţie pentru distribuţie neautorizată de materiale în incinta TNB.

Nimeni din conducere nu a fost informat despre acest demers extrem de grav.

Nu putem tolera ca o instituţie-simbol de cultură a României (şi nicio instituţie a Ministerului Culturii) să devină spaţiul de propagare a unor materiale private, indiferent de conţinutul lor, cu atât mai mult a unor materiale care ar putea face propagandă unor interese străine României”, a scris Romaşcanu pe Facebook.

Deputatul USR Iulian Bulai anunţa anterior, tot pe Facebook, că 500 de spectatori ai Teatrului Naţional Bucureşti au găsit la Sala Studio câte un exemplar „dintr-o publicaţie naţionalistă, revanşardă, rasistă şi antieuropeană”, în deschiderea spectacolului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici