Elena Udrea despre începuturile sale politice: Era o vină să fii o blondă

Ministrul Dezvoltării şi Turismului Elena Udrea le-a spus, sâmbătă, tinerilor democrat-liberali, că atunci când ea a intrat în politică "era o vină să fii o blondă" şi astăzi "mai e o vină să ai tocuri".

712 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea despre începuturile sale politice: Era o vină să fii o blondă

Elena Udrea despre începuturile sale politice: Era o vină să fii o blondă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Când am intrat în politică era o vină să fii o blondă şi astăzi mai e o vină să ai tocuri. Spargeţi tiparele, fiţi aşa cum spuneţi!", i-a sfătuit Udrea pe tinerii democrat-liberali. Ea a apreciat, parafrazând versurile unei melodii, că "nu contează cât de înalt îţi e tocul, important e ce şi cum munceşti".

Udrea a vorbit şi de noua conducerea a PDL, arătînd că partidul are o conducere tânără, dar cu experienţă. "Conducerea partidului s-a schimbat, a întinerit, avem o conducere tânără, dar cu experienţă, pentru că aţi văzut ce înseamnă să trimiţi copii să conducă un partid, se răstoarnă cu maşinuţele", a adăugat ministrul.

Elena Udrea i-a îndemnat pe tinerii PDL să nu se "încurce" în ce spun televiziunile, care "măsluiesc" adevărul.

"Putem spune adevărul şi altfel decât televiziunile care încearcă să-l măsluiască", a apreciat Udrea.

Ea le-a cerut tinerilor PDL să fie modele pentru ceilalţi tineri care s-au îndepărtat de politică şi să-i convingă să vină alături de democrat-liberali.

"Este multă ipocrizie în politică, este multă minciună în politică şi o poţi vedea cel mai bine la liderii opoziţiei. Nu că doar acolo este, dar acolo o poţi vedea cel mai bine. Tinerii nu mai sunt interesaţi de politică. Cei care nu mai vin la vot, nu mai sunt interesaţi de cei care îi conduc. Este datoria voastră să fiţi modele să-i aduceţi alături de noi. (...) Putem câştiga alegerile din 2012? «Yes. We can»", a mai declarat ministrul Udrea.

Ea le-a dat un sfat tinerilor PSD :"să nu scoată dopul de la şampanie, dacă nu pot să-l pună repede înapoi!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici