Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, în campanie pentru Dacian Cioloş la Craiova

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a participat, vineri, la un miting electoral organizat de Partidul Naţional Liberal (PNL) la Craiova, acesta îndemnând oamenii să voteze cu Dacian Cioloş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

680 afișări
Imaginea articolului Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, în campanie pentru Dacian Cioloş la Craiova

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, în campanie pentru Dacian Cioloş la Craiova (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Dragoş Pîslaru, ministrul Muncii, a spus vineri, la mitingul electoral organizat de PNL la Craiova, că s-a alăturat echipei premierului Dacian Cioloş „ştiind că este un profesionist desăvârşit, iar omul Dacian Cioloş este şi mai valoros de atât”.

„Votându-l pe Dacian Cioloş votăm onestitate. Ţara asta nu mai are nevoie de tătuci, de despoţi luminaţi, n-are nevoie de tirani. Are nevoie de bun simţ, de onestitate şi de cinste. De aceea votăm Dacian Cioloş”, a spus ministrul de pe scena amplasată pe esplanda Teatrului Naţional „Marin Sorescu”.

Pîslaru a venit la mitingul electoral purtând un fular al echipei de fotbal Universitatea Craiova, afirmând că această echipă a fost desfiinţată din cauza corupţiei.

„Vorbeam de o iubire alb-albastră. În anii de până la Revoluţie, Oltenia, Craiova şi Craiova Maxima au fost simboluri ale luptei împotriva sistemului. După Revoluţie am simţit pe propria noastră piele cum o echipă, un mit a fost devastat din cauza corupţiei, infractorilor şi cei care desfiinţat echipa. Ei bine, la alegerile din 11 decembrie împotriva corupţiei şi a celor care desfiinţează visurile oamenilor luptăm”, a afirmat Pîslaru.

Ministrul le-a transmis liberalilor care au participat la miting că executivul de la Bucureşti a creat în acest an 154.000 locuri de muncă.

„Am spus de la început, trebuie să alegem între muncă şi nemuncă şi să creăm locuri de muncă. Şi am creat în acest an 154.000 locuri de muncă, iar de luni se va crea un pachet de sprijin tocmai pentru mobilitate şi creare de locuri de muncă. Dumneavoastră, cei care chiar aveţi nevoie de locuri de muncă, nu trebuie să vi se dea peşte, ci undiţa, cu toţii trebuie să vă creaţi destinele”, a mai spus ministrul.

La mitingul regional organizat de PNL la Craiova a luat parte şi preşedintele partidului Alina Gorghiu.

"Nu l-am invitat pe primul-ministru la acest miting, mai avem un miting la Iaşi, nu l-am invitat nici acolo. Nu din alte raţiuni, ci pur şi simplu pentru că la Craiova avem invitat un ministru care va vorbi cu oamenii”.

Au fost prezenţi însă la Craiova primarii din Timişoara, Arad, Oradea, dar şi liderii organizaţiilor PNL din judeţele Olteniei şi din Argeş şi Teleorman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici