Ministrul Petre Daea readuce în prim-plan importanţa oii: Oaia, acest animal care ne străbate istoria ca un fir roşu

Petre Daea, ministrul Agriculturii, s-a întors la prima sa dragoste, oaia, şi a continuat, duminică, afirmaţiile cu privire la importanţa oii în România. Concluzia: oaia este un ”animal care ne străbate istoria ca un fir roşu”.

954 afișări
Imaginea articolului Ministrul Petre Daea readuce în prim-plan importanţa oii: Oaia, acest animal care ne străbate istoria ca un fir roşu

Ministrul Petre Daea readuce în prim plan importanţa oii: Oaia, acest animal care ne străbate istoria ca un fir rosu

”Evenimentul organizat anual la Costeşti, în judeţul Hunedoara, de Asociaţia Judeţeană a Crescătorilor de Ovine „Dacia” este un rod al priceperii şi tradiţiei şi, pot spune, un eveniment impresionant. Mulţi fermieri, multe oi şi mult interes pentru acest animal care ne străbate istoria ca un fir roşu”, a scris Petre Daea pe pagina sa de Facebook, continuând seria de afirmaţii cu privire la oaie.

Actualul ministru al Agriculturii amintea, pe 1 iulie, de importanţa oii pentru România, argumentând că "ne-a dat de mâncare, ne-a îmbrăcat" şi "are dorinţa de fi înţeleasă". 

Anterior, pe 30 mai, Daea milita pentru folosirea oii ca brand de ţară, spunând că "oaia este o statuie vie". "Uitaţi-vă dvs în orice parte a ţării cât de frumos este acest animal pe păşunile verzi ale ţării româneşti".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici