Mircea Toader anunţă că PDL îşi va exprima, totuşi, votul la moţiune, dar "cu bilele la vedere"

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a anunţat, joi, la dezbaterea la moţiunea de cenzură PNL-UDMR, că parlamentarii formaţiunii îşi vor exprima votul negativ, "cu bilele la vedere", deşi anterior democrat-liberalii declaraseră că nu vor vota.

16 afișări
Imaginea articolului Mircea Toader anunţă că PDL îşi va exprima, totuşi, votul la moţiune, dar "cu bilele la vedere"

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader (Montaj foto)

Mircea Toader a precizat că parlamentarii PDL vor vota împotriva acestei moţiuni de cenzură iniţiată de Opoziţie.

El a adăugat că, pentru a elimina orice tip de ambiguitate, deputaţii şi senatorii PDL vor vota "cu bilele la vedere".

Potrivit deciziei iniţiale a grupurilor parlamentare ale formaţiunii, parlamentarii şi membrii PDL din Executiv urmau să nu participe la votul moţiunii de cenzură a Opoziţiei.

Democrat-liberalii şi-au motivat decizia iniţială prin faptul că nu doresc să existe niciun fel de suspiciuni privind votarea de către unii parlamentari PDL a moţiunii de cenzură PNL şi UDMR, "Guvernul PDL-PSD a hotărât: Decât muncă fără rost, mai bine puţin şi prost", pe legea salarizării unice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici