PDL nu va participa la votul moţiunii de cenzură

Parlamentarii şi membrii PDL din Executiv nu vor participa la votul moţiunii de cenzură a Opoziţiei, au decis grupurile parlamentare ale formaţiunii, joi, înaintea şedinţei plenului reunit.

10 afișări
Imaginea articolului PDL nu va participa la votul moţiunii de cenzură

PDL nu va participa la votul moţiunii de cenzură (Imagine:: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

PDL a decis să nu îşi exprime deloc votul asupra moţiunii de cenzură. Parlamentarii PDL nu vor părăsi sala de plen în momentul votării, dar nu vor vota.

Democrat-liberalii şi-au motivat decizia prin faptul că nu doresc să existe niciun fel de suspiciuni privind votarea de către unii parlamentari PDL a moţiunii de cenzură PNL şi UDMR, "Guvernul PDL-PSD a hotărât: Decât muncă fără rost, mai bine puţin şi prost", pe legea salarizării unice.

Pentru a fi adoptată, moţiunea de cenzură trebuie să întrunească voturile a cel puţin jumătate plus unu din numărul total al parlamentarilor. Astfel, este necesară întrunirea a cel puţin 236 de voturi.

PNL şi UDMR au împreună 120 de voturi.

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a anunţat, joi, la Parlament, că în urma deciziei grupurilor parlamentare ale PSD, toţi reprezentanţii partidului nu vor participa la momentul votului moţiunii de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici