Bazac: PSD nu va participa la votul din plen legat de moţiunea de cenzură

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a anunţat, joi, la Parlament, că în urma deciziei grupurilor parlamentare ale PSD, toţi reprezentanţii partidului nu vor participa la momentul votului moţiunii de cenzură.

19 afișări
Imaginea articolului Bazac: PSD nu va participa la votul din plen legat de moţiunea de cenzură

Ministrul Sănătăţii Ion Bayac (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Este o decizie a grupurilor parlamentare ca lucrurile să se întâmple în acest fel (parlamentarii PSD şi miniştrii să nu participe, în plen, la momentul votului moţiunii de cenzură, n.r.)", a spus Bazac.

El a precizat că motivaţia acestui gest al PSD este că actuala coaliţie este solidară cu proiectele de legi pe care Executivul le aprobă prin asumarea răspunderii şi în felul acesta vor să demonstreze că este important ca lucrurile să funcţioneze.

Ion Bazac a mai spus că PSD considceră că acordul cu FMI este prioritatea acestei ţări şi acestei guvernări şi în acest moment, moţiunea de cenzură efectiv nu are sens.

Bazac a precizat că PSD va participa la dezbaterile pe marginea moţiunii dar în momentul votului vor părăsi sala, neparticipând la vot.

Şedinţa plenului reunit consacrată dezbaterii şi votării moţiunii de cenzură a PNL şi UDMR, "Guvernul PDL-PSD a hotărât: Decât muncă fără rost, mai bine puţin şi prost" pe Legea salarizării a început, joi, în prezenţa premierului Emil Boc şi a Cabinetului pe care îl conduce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici