Mircea Toader: Voi candida pentru o funcţie de vicepreşedinte sau de secretar executiv al PDL

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că intenţionează să candideze la Convenţia Naţională din 14 mai pentru o funcţie de vicepreşedinte sau de secretar executiv al partidului.

15 afișări
Imaginea articolului Mircea Toader: Voi candida pentru o funcţie de vicepreşedinte sau de secretar executiv al PDL

Mircea Toader: Voi candida pentru o funcţie de vicepreşedinte sau de secretar executiv al PDL (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Voi candida la o funcţie de vicepreşedinte sau de secretar executiv, încă nu m-am hotărât. Voi evalua situaţia şi voi lua o decizie", a afirmat Toader.

El a mai spus că încă nu ştie cine ar fi potrivit pentru funcţia de preşedinte al PDL deoarece nu s-au depus candidaturile. "O să văd cine îşi depune candidatura la funcţia de preşedinte şi o să iau o hotărâre", a adăugat Mircea Toader.

Convenţia Naţională pentru alegerea noii conduceri a partidului va avea loc în 14 mai. Alegerile vor fi uninominale atât pentru funcţia de preşedinte, cât şi pentru cele patru prim-vicepreşedinţi, secretarul general şi cei 15 vicepreşedinţi.

Candidaţii la funcţia de preşedinte al partidului trebuie să depună moţiunile cu cel puţin 30 de zile înainte de data Convenţiei Naţionale, care să fie însoţite de 35 de semnături. Până acum, a fost vehiculat numele lui Vasile Blaga pentru candidatura la şefia PDL. De asemenea, este aşteptată decizia lui Emil Boc în privinţa candidaturii pentru un nou mandat. Şi Sorin Frunzăverde şi-a anunţat intenţia de a candida. Un alt candidat ar putea fi din grupul Cristian Preda-Monica Macovei-Sever Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici