Moldovan: Pe Roberta Anastase nu o ajută capul mai mult decât pe un activist de partid de la CAP

Purtătorul de cuvânt al PSD, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat, joi, că pe Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, "nu o ajută capul mai mult decât pe un activist de partid de la CAP".

134 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Pe Roberta Anastase nu o ajută capul mai mult decât pe un activist de partid de la CAP

Moldovan: Pe Roberta Anastase nu o ajută capul mai mult decât pe un activist de partid de la CAP (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Moldovan a răspuns astfel, într-o conferinţă de presă, unei întrebări adresate de un jurnalist care a vrut să ştie cum comentează măsura anunţată de Roberta Anastase potrivit căreia parlamentarilor care au absentat, marţi, de la şedinţa Camerei Deputaţilor, li se va tăia 21 la sută din diurna de şedinţă, conform noului Regulament adoptat.

"E măsura unui secretar de partid, să o aplice. Roberta Anastase nu înţelege un lucru, că deputaţii sunt demnitari, şi nu funcţionari publici care trebuie să asculte de ea. Pe doamna Anastase nu o ajută capul mai mult decât pe un activist de partid de la CAP. Eu i-aş ceda toată diurna să nu o mai vedem în fotoliul acela, fiindcă Parlamentul se îndreaptă vertiginos spre marja de eroare în privinţa încrederii cu o conducere ca cea a Robertei Anastase", a declarat purtătorul de cuvânt al PSD.

El a adăugat că a făcut două prostii în calitate de parlamentar PSD.

"Am puterea să recunosc că am făcut două prostii, una capitală, când am votat alianţa cu PDL şi una mai micuţă, când am votat-o pe Roberta Anastase preşedinte al Camerei Deputaţilor", a spus Moldovan.

El a adăugat că se aşteaptă ca măsura propusă de Roberta Anastase să fie aplicată.

"În România de azi orice se poate aplica. Eu mă aştept să-mi ia cartela la verificat şi să nu mi-o mai dea. O şi port cu mine, nu o mai las nicăieri", a spus el, râzând.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, anunţa, marţi, după şedinţa de vot final asupra proiectelor de lege la care deputaţii PSD şi PNL nu au participat, că parlamentarilor care au absentat li se va tăia 21% din diurna de şedinţă, conform noului Regulament adoptat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici