MRU: Preşedintele greşeşte investind totul pe o singură carte, sper ca Diaconescu să nu fie folosit

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat că PMP este un proiect născut în eprubetă, iar preşedintele Băsescu greşeşte când investeşte totul pe singură carte, despre Cristian Diaconescu precizând că speră să nu fi fost folosit şi să nu fie obiectivul unui joc politic cinic.

921 afișări
Imaginea articolului MRU: Preşedintele greşeşte investind totul pe o singură carte, sper ca Diaconescu să nu fie folosit

Cristian Diaconescu (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

”Continui să cred că PMP este un proiect de laborator, este un partid născut în eprubetă şi a investi într-un partid alcătuit precum substanţele chimice înseamnă pierdere de energie politică şi este, cred, o lovitură pe care o aduce obiectivului unităţii”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu duminică, într-o conferinţă de presă.

În opinia sa, ”preşedintele Traian Băsescu greşeşte când investeşte totul pe o singură carte şi, în felul acesta, nu ajută obiectivul unităţii dreptei”.

Preşedintele Forţei Civice a făcut un comentariu şi legat de candidatul la prezidenţiale al PMP, Cristian Diaconescu, spunând că are cu acesta ”o prietenie veche”.

”Ne cunoaştem de 20 de ani, am lucrat împreună în nenumărate situaţii, îmi doresc, din prietenie şi consideraţie pentru domnia sa, să nu fie niciodată în postura de a fi fost folosit, şi sper că nu este obiectivul unui joc politic cinic”, a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu.

Potrivit preşedintelui Forţa Civică, apelul pe care îl va face în lunile care urmează se va duce către toţi votanţii dreptei, indiferent de natura relaţiilor cu partidele pe care le simpatizează, cu preşedintele Traian Băsescu.

”Vor fi asemenea apeluri publice: mergeţi, uitaţi-vă mai departe de ceea ce pare astăzi dreapta şi ajutaţi într-o construcţie. Nu cred în politica pământului pârjolit”, a spus Ungureanu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că prezidenţiale aduc pe scena politică o armată înteagă de nulităţi care cred că pot fi preşedinţi ai României, el pledând pentru Cristian Diaconescu care are, în opinia sa, profilul şi pregătirea pentru această funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici