Mugur Mihăescu a demisionat din Partidul Verde

Actorul Mugur Mihăescu a demisionat din Partidul Verde, dar doreşte să se implice în continuare în activitatea politică, însă în calitate de independent.

478 afișări
Imaginea articolului Mugur Mihăescu a demisionat din Partidul Verde

Mugur Mihăescu a demisionat din Partidul Verde (Imagine: David Nika/Mediafx Foto)

"I-am informat pe colegii din Partidul Verde că intenţionez să rămân în activitatea politică, dar voi lupta pentru administraţia publică în calitate de independent. În slujba cetăţenilor îmi pun experienţa mea de om de afaceri de succes. Am ales să fiu independent şi infirm orice zvon că m-aş înscrie într-un alt partid politic", a declarat Mugur Mihăescu, potrivit unui comunicat al Partidului Verde remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.

Conform sursei citate, Consiliul Naţional al Partidului Verde l-a ales în unanimitate pe Ovidiu Iane în funcţia de preşedinte executiv al Verzilor. Ovidiu Iane a candidat la alegerile prezidenţiale din 2009 din partea PER şi a trecut la Partidul Verde la începutul acestui an.

În 28 februarie, actorul Mugur Mihăescu a fost ales preşedinte executiv al Partidului Verde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici