Video Năstase: Am venit la Congresul PSD să văd noile raporturi de forţă din partid - VIDEO

Fostul premier Adrian Năstase a venit, vineri, în calitate de invitat, la Congresul PSD, însoţit de fiul său mai mare, Andrei Năstase, el spunându-le jurnaliştilor că vrea să vadă fotografia noilor raporturi de forţă din partid şi că nu va susţine un discurs.

554 afișări

Năstase a fost primit cu aplauze pe scările Sălii Palatului, unde se desfăşoară Congresul PSD.

"Am venit pentru că aştept cu interes mesajul politic care se va da aici. Recunosc că vreau să văd şi o fotografie a noilor raporturi de forţă din partid, pentru că alegerile întotdeuna ne arată cum se aşază plăcile tectonice în partid. Am venit din prietenie şi cu dorinţa de a vedea prieteni, colegi", a spus Năstase.

El a arătat că are emoţii pentru revederea cu foştii colegi de partid, de care a spus că i-a fost dor.

"Am foarte mulţi prieteni în continuare. Sunt unii care mă consideră trist, sunt unii care mă consideră prea agresiv, sunt alţii care consideră că m-am schimbat, alţii că nu. Evident că m-am scimbat, după o încercare care a fost foarte dură", a spus Năstase.

El a menţionat că nu va avea un discurs în faţa Congresului PSD.

"Nu am un discurs, am venit ca invitat. Am venit cu bucuria de a-i reîntâlni", a spus Năstase.

El a precizat că s-a întâlnit cu preşedintele PSD, Victor Ponta, până în momentul Congresului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici