Năstase, comentând imagini cu Mitrea de la CN al PSD: Daţi alt contrast, fundalul pare portocaliu

Liderul PSD Adrian Năstase a replicat, joi, la Realitatea Tv, realizatorului care îi ceruse să comenteze imagini de la CN al PSD în care Mitrea vorbea despre Geoană, că trebuie reglat contrastul ecranului pe care se difuzează înregistrarea, pentru că fundalul roşu de la reuniune pare portocaliu.

14 afișări
Imaginea articolului Năstase, comentând imagini cu Mitrea de la CN al PSD: Daţi alt contrast, fundalul pare portocaliu

Năstase, comentând imagini cu Mitrea de la CN al PSD: Daţi alt contrast, fundalul pare portocaliu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Realizatorul emisiunii i-a cerut lui Adrian Năstase să urmărească şi apoi să comenteze înregistrarea video a declaraţiilor făcute de Miron Mitrea, joi, la Consiliul Naţional al PSD, în care senatorul spunea că Mircea Geoană nu a demisionat din fruntea partidului deşi promisese că va face acest gest dacă va pierde prezidenţialele. După difuzarea imaginilor în care Mitrea apărea având în spate un fundal roşu inscripţionat cu însemnele PSD, Năstase i-a spus realizatorului,că trebuie reglat contrastul, pentru că fondul pare portocaliu.

"Să daţi alt contrast, că acel fundal pare portocaliu", a spus Năstase.

El a mai spus despre Mitrea că este "un tip deosebit", "special", "un buldozer în organizare", care "a utilizat bine blogurile".

Năstase a mai spus că sunt minciuni afirmaţiile unor colegi din PSD care spun despre el că va fi răzbunător dacă va câştiga şefia formaţiunii.

De asemenea, el a ţinut să menţioneze că Ion Iliescu face foarte bine că nu se exprimă în legătură cu opţiunile pe care le are vizavi de un candidat sau altul la şefia PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici