Negoiţă: Candidez pentru că nu pot să stau pasiv când în partid se dă cu pietre

Liviu Negoiţă, candidat la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL a declarat, sâmbătă, că a luat această decizie pentru că nu vrea să stea pasiv, după că a văzut că în ultima vreme prea mulţi "dau cu pietre" în PDL.

225 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Candidez pentru că nu pot să stau pasiv când în partid se dă cu pietre

Negoiţă: Candidez pentru că nu pot să stau pasiv când în partid se dă cu pietre (Imagine: Octav Ganea /Mediafaxfoto)

"Candidez pentru că ţin la acest partid şi pentru că îmi iubesc ţara.Am văzut în ultima perioadă că, în casa în care şi eu am crescut, prea mulţi dau cu pietre şi eu nu pot să stau pasiv”, a spus Negoiţă.

El a mai spus că PDL "a făcut foarte multe pentru aceeastă ţară şi nu merită să stea cu capul jos".

Liviu Negoiţă candidează la CNC al PDL pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PDL pe comunicare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici