Blaga, democrat-liberalilor: Alegeţi în conducere oameni "sută la sută PDL"

Preşedintele PDL Vasile Blaga le-a cerut, sâmbătă, democrat-liberalilor reuniţi în CNC să aleagă în conducerea partidului oameni "sută la sută PDL", precizând că formaţiunea va trebui să fie "un PDL unit".

180 afișări
Imaginea articolului Blaga, democrat-liberalilor: Alegeţi în conducere oameni "sută la sută PDL"

Blaga, democrat-liberalilor: Alegeţi în conducere oameni "sută la sută PDL"

"Vă rog să alegeţi oameni sută la sută PDL, nu parţial PDL, oameni care să nu considere funcţia în BPN doar ca un trofeu al lor", a spus preşedintele PDL.

Blaga a spus că noua echipă de conducere a partidului va trebui să fie "creierul, dar şi vocea" PDL, care să-i reprezinte pe democrat-liberali, apreciind că pentru acest lucru PDL va trebui să fie unit şi statutul partidului să fie respectat.

"Va trebui să facem opoziţie constantă actuualei puteri. Sunt pentru un partid unit, pentru un partid în care să dezvoltăm democraţia internă. Nimeni nu are dreptul, nici măcar preşedintele partidului, să se considere mai important decât partidul. Nimeni nu poate fi şi în partid şi în afara partidului", a adăugat preşedintele PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici