Negoiţă: Nu intenţionez să candidez pentru prim-vicepreşedinte şi nu voi conduce o moţiune la Convenţie

Vicepredintele PDL Liviu Negoiţă a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că nu intenţionează să candideze pentru o funcţie de prim-vicepreşedinte al partidului şi nici nu va conduce o moţiune la Convenţia Naţională din 14 mai.

20 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Nu intenţionez să candidez pentru prim-vicepreşedinte şi nu voi conduce o moţiune la Convenţie

Negoiţă: Nu intenţionez să candidez pentru prim-vicepreşedinte şi nu voi conduce o moţiune la Convenţie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va candida pentru una din cele 15 funcţii de vicepreşedinte, Negoiţă a precizat că va evalua situaţia şi se va exprima la momentul oportun.

"Voi evalua situaţia şi mă voi exprima la momentul oportun", a spus Liviu Negoiţă.

Convenţia Naţională a PDL, la care se va alege noua conducerea partidului, se va desfăşura în 14 mai.

Potrivit Statutului PDL, cei care doresc să candideze la funcţia de preşedinte al PDL trebuie să depună o moţiune susţinută de 35 de semnături şi 10 organizaţii judeţene. Singurul care şi-a anunţat oficial intenţia de a candida la preşedinţia PDL este vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde.

Cotidianul "Gândul" a scris recent că lupta pentru putere în PDL a ajuns la negocierile finale, menţionând că Vasile Blaga va fi susţinut de către Gheorghe Flutur, Liviu Negoiţă, Traian Ungureanu şi Sorin Frunzăverde, iar Emil Boc de către Cristian Boureanu, Roberta Anastase, Raluca Turcan şi Teodor Baconschi.

"Primul care şi-a stabilit echipa este Vasile Blaga, actualul secretar general mizând pe sprijinul a patru secunzi, pe care îi doreşte primvicepreşedinţi. Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur şi eurodeputatul Traian Radu Ungureanu sunt cei care au bătut deja palma cu Blaga, după cum au confirmat pentru «Gândul» surse din conducerea partidului. Curtat iniţial de Cotroceni pentru a candida cu propria moţiune, primarul Sectorului 4, Liviu Negoiţă, s-a raliat şi el în spatele fostului ministru de Interne, urmând să ţintească funcţia de primvice. Cel de-al patrulea aghiotant este şi piesa de bază a candidaturii lui Blaga: preşedintele PDL Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde", se arată în material.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici