Nicolae Ciucă întăreşte relaţiile cu vecinii. Premierul a discutat la telefon cu premierul Republicii Moldova, Natalia Gavriliţă

Premierul Nicolae Ciucă Ciucă a discutat la telefon cu omologul său din Republica Moldova, Natalia Gavriliţă. Cei doi vor stabili în perioada următoare o întrevedere oficială.

1289 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă întăreşte relaţiile cu vecinii. Premierul a discutat la telefon cu premierul Republicii Moldova, Natalia Gavriliţă

Nicolae Ciucă întăreşte relaţiile cu vecinii. Premierul a discutat la telefon cu premierul Republicii Moldova, Natalia Gavriliţă

„Am avut astăzi o convorbire telefonică cu prim-ministrul Republicii Moldova, doamna Natalia Gavriliţă. Am discutat despre prevederile Foii de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare România - Republica Moldova, semnată la 23 noiembrie 2021”, potrivit paginii de Facebook a Guvernului.

Potrivit sursei citate, cei doi vor stabili în perioada următoare o întrevedere oficială.

„Am transmis deschiderea şi disponibilitatea României pentru Republica Moldova, urmând ca, în perioada următoare, să stabilim şi o întrevedere oficială”, conform Executivului.

Guvernul Nicolae Ciucă a trecut, joi, de votul de învestire din Parlament. Executivul susţinut de PNL, PSD, UDMR şi minorităţi naţionale a fost votat cu 318 voturi „pentru” şi 126 „împotrivă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciucă,
gavriliţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici