Nicolai:Aş fi vrut dezbatere despre viitor. Băsescu a prăbuşit România, generaţia Ponta n-are viziune

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai spune că şi-ar fi dorit în campania electorală pentru PE o dezbatere despre viitorul ţării, în care preşedintele şi premierul să vină în faţa românilor, în condiţiile în care Traian Băsescu "a prăbuşit România", iar generaţia Victor Ponta nu are viziune.

237 afișări
Imaginea articolului Nicolai:Aş fi vrut dezbatere despre viitor. Băsescu a prăbuşit România, generaţia Ponta n-are viziune

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat, luni, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că în campania electorală nimeni nu vorbeşte despre Agenda 2020 sau despre reducerea discrepanţelor dintre România şi UE, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Mi-aş fi dorit ca preşedintele României, ca premierul să vină în faţa românilor într-o dezbatere în legătură cu viitorul ţării. Unul ar fi trebuit, la final de mandat, să nu ne spună că a fost stâlpul dezvoltării României, pentru că Traian Băsescu a prăbuşit România. M-aş fi aşteptat de la generaţia reprezentată de Victor Ponta, mai tânără, mai educată, să dezvolte o viziune pentru România. Singura viziune este «mă, fă, corupt, vinovat, hoţ». Asta e viziunea şanţului românesc şi nu a unor lideri. (…) Despre Agenda 2020 nimeni nu vorbeşte în campania electorală, după cum nimeni nu vorbeşte despre reducerea discrepanţelor dintre noi şi UE", a spus Nicolai.

Ea a criticat şi conflictul dintre doi lideri PSD, apropiaţi de premierul Victor Ponta, şi anume Robert Negoiţă şi Sebastian Ghiță, "care îşi fac plângeri penale pentru şantaj".

"Nu pot să cred că cei doi au ajuns la concluzia că în PSD lucrurile se rezolvă cu şantaj şi ameninţări. Cred că experimentul Vântu continuă să fie utilizat", a ssusţinut europarlamentarul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici