Nicuşor Dan, despre Pasajul Doamna Ghica: La începutul acestei toamne se va circula pe acest pod

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan spune că lucrările la Pasajul Doamna Ghica sunt în grafic şi la începutul acestei toamne se va circula pe pod.

210 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, despre Pasajul Doamna Ghica: La începutul acestei toamne se va circula pe acest pod

Lucrările la Pasajul Doamna Ghica sunt în grafic, pasajul a fost betonat, urmează hidroizolarea podului, apoi asfaltarea, montarea parapeţilor de protecţie şi instalarea stâlpilor de iluminat, efectuarea marcajelor rutiere şi apoi probele specifice, a scris luni pe Facebook Nicuşor Dan.

„Ne-am asumat un grafic acum un an şi jumătate, după ce am semnat contractul cu firma italiană care a realizat tablierul şi am respectat acest grafic. Atunci când suntem serioşi şi plătim la timp, lucrările avansează. La începutul acestei toamne se va circula pe acest pod”, a adăugat primarul.

Conform acestuia, Pasajul Doamna Ghica este parte importantă a inelului median şi face legătura între zona de nord şi zona de sud a oraşului.

Acesta adaugă că, după finalizare, pasajul va asigura continuitatea traficului pe strada Doamna Ghica, peste şoseaua Colentina, pe care o va supratraversa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici