Nicuşor Dan, la 10 luni de mandat: „Bucureştiul, aşa cum l-am preluat, era un pacient la Terapie Intensivă”

  • Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, marţi, la zece luni de mandat, că a preluat o primărie în faliment, „în sensul cel mai propriu”.
  • „Bucureştiul, aşa cum l-am preluat, era un pacient în comă la Terapie Intensivă”, a spus Nicuşor Dan.
1344 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, la 10 luni de mandat: „Bucureştiul, aşa cum l-am preluat, era un pacient la Terapie Intensivă”

Nicuşor Dan, la 10 luni de mandat: „Bucureştiul, aşa cum l-am preluat, era un pacient la Terapie Intensivă”

„Bucureştiul, aşa cum l-am preluat, era un pacient în comă la Terapie Intensivă. Când ai un pacient la Terapie Intensivă singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să-l stabilizezi şi cea mai mare parte a acestor zece luni a fost dedicată stabilizării administraţiei acestui oraş şi a chestiunilor de fundament, de structură, nu de suprafaţă. Am preluat o primărie în faliment, în sensul cel mai propriu, adică nu ai bani să plăteşti ceea ce trebuie să plăteşti”, spune Nicuşor Dan la prezentarea bilanţului la zece luni de mandat.

Primarul general al Capitalei spune că a existat riscul ca Euro 2020 să nu poată fi organizat, pentru că erau blocate conturile de investiţii.

„Au fost multe alte pericole peste care am trecut, dar asta ne-a costat sute de ore de mucă şi nopţi nedormite. (...) Unde suntem azi? Avem o situaţie financiară stabilă, în sensul că nu avem conturile blocate, în sensul că am deblocat creditele pentru investiţii şi în sensul că suntem credibili pe piaţă”, adaugă Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici