Nicuşor Dan nu a infirmat posibilitatea de a se înscrie în PNL

  • Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, dat câştigător de rezultatele exit-poll, a fost întrebat, duminică seara, dacă se va înscrie în PNL.
  • Nu a confirmat, dar nici nu a infirmat posibilitatea.
1428 afișări
Imaginea articolului  Nicuşor Dan nu a infirmat posibilitatea de a se înscrie în PNL

Nicuşor Dan nu exclude posibilitatea de a se înscrie în PNL

Nicuşor Dan nu a dat un răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă există posibilitatea de a se înscrie îN PNL.

„Gestionare problemelor Capitalei este o chestiune extrem de serioasă. În momentul acesta, avem o primărie în faliment, o primărie cu probleme structurale uriaşe pe ce înseamnă trafic, poluare, clădiri cu risc seismic, termoficare. Energia mea în perioada imediat următoare se va dedica Bucureştiului”, a spus Dan.

Întrebat dacă îşi va retrage procesele pe care le are cu Primăria Capitalei, dacă ajunge primar general, Dan nu a răspuns.

Întrebat, în continuare, dacă va colabora cu PMP, Nicuşor Dan a spus că este dispus să discute cu orice forţă politică pentru a rezolva problemele bucureştenilor.

„Este extrem de probabil că o să existe o majoritate PNL - USR PLUS. Bineînţeles că pentru rezolvarea problemelor bucureştenilor sunt dispus că discut cu orice forţă politică din CGMB, pentru că aşa este normal”, a mai spus Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici