Nicuşor Dan s-a autoizolat, după ce a stat în aceeaşi sală cu senatorul Vergil Chiţac

Nicuşor Dan anunţă ca s-a autoizolat, după ce a participat la şedinţa PNL la care a fost prezent şi Vergil Chiţac. Nicuşor Dan face apel pentru respectarea sfaturilor autorităţilor.

435 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan s-a autoizolat, după ce a stat în aceeaşi sală cu senatorul Vergil Chiţac

Nicuşor Dan s-a autoizolat, după ce a stat în aceeaşi sală cu senatorul Vergil Chiţac

"Am participat luni la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL la care a fost prezent senatorul Chiţac. La acea şedinţă, BPN a validat susţinerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Voi rămâne izolat la domiciliu împreună cu familia până la rezultatul testului', a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Nicuşor Dan poveşteşte că a sunat la numărul unic de pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

"Apelul meu a fost preluat în 7-8 minute şi am vorbit cu o persoană amabilă şi bine informată. Am fost direcţionat către Direcţia de Sănătate Publică din sectorul în care locuiesc. E important să ne păstrăm calmul şi să respectăm regulile impuse de autorităţi. Sănătatea oamenilor din jur şi în special a persoanelor vulnerabile depinde de acţiunea responsabilă a fiecăruia dintre noi", mai spune Nicuşor Dan.

Senatorul liberal Vergil Chiţac a fost găsit pozitiv la coronavirus vineri, alături de soţia sa şi de un alt apropiat. Aceştia au fost transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase cu o maşină SMURD, fără să fie folosită o izoletă. De asemenea, cele trei persoane nu aveau echipament de protecţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici