NOUA CONSTITUŢIE - Blaga: Proiectul de revizuire nu are nicio treabă cu aspiraţiile poporului român, ci dimpotrivă

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că proiectul de revizuire a Constituţiei "nu are nicio treabă cu asipiraţiile poporului român, ci dimpotrivă" şi a arătat că la şedinţa BPN vor fi discutate acţiunile pe care partidul le va face pentru a aduce la cunoştinţa cetăţenilor acest lucru.

416 afișări
Imaginea articolului NOUA CONSTITUŢIE - Blaga: Proiectul de revizuire nu are nicio treabă cu aspiraţiile poporului român, ci dimpotrivă

Blaga: Proiectul de revizuire nu are nicio treabă cu aspiraţiile poporului român, ci dimpotrivă (Imagine: Shutterstock)

"O să discutăm din nou despre acţiunile pe care partidul le va întreprinde pentru a aduce la cunoştinţa cetăţenilor prevederile actualului proiect de Constituţie, care nu are nicio treabă cu aspiraţiile poporului român, ci, dimpotrivă, doar demonstrează încă o dată că cele întâmplate anul trecut nu au fost întâmplătoare. Acum doresc (cei de la USL n.r.) ca pe linişte să ajungă la acelaşi obiectiv", a spus Blaga.

El a adăugat că va fi discutată şi convocarea Consilului Naţional de Coordonare al partidului, peste două săptămâni, pentru a fi aprobate strategiile, toate regulamentele de funcţionare ale partidului, printre care şi regulamentul de funcţionare a Guvernului alternativ.

Blaga a menţionat că în prima lună din toamnă vor fi nominalizate persoanele care vor face parte din guvernul alternativ al PDL.

"O să aprobăm toate regulamentele de funcţionare ale partidului, regulamentul de organizare în teritoriu, regulamentul de funcţionare a guvernului alternativ, pentru că în prima lună din toamnă o să şi nominalizăm colegii care vor face parte din guvernul alternativ", a spus Blaga.

El a adăugat că la şedinţa CNC vor fi prezentate şi strategiile care au fost deja propuse în întâlnirile din teritoriu, precizând că săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire, la Sibiu, pentru a fi prezentată strategia PDL pe educaţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici