O filială PDL a organizat alegerile în casa de praznice a unui cimitir

Filiala orăşenească a PDL Negreşti (Vaslui) a organizat alegerile în incinta casei de praznice a unui cimitir, iar după încheierea votului o parte dintre participanţi au mâncat câte o friptură oferită de primarul oraşului, cel care de altfel a fost reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei.

57 afișări
Imaginea articolului O filială PDL a organizat alegerile în casa de praznice a unui cimitir

O filială PDL a organizat alegerile în casa de praznice a unui cimitir (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Organizaţia orăşenească a PDL Negreşti, judeţul Vaslui, a organizat alegerile interne pentru desemnarea noii structuri de conducere în incinta casei de praznice a cimitirului şi bisericii din localitatea Parpaniţa, suburbie a oraşului Negreşti.

După finalizarea votului, o parte din cei aproximativ 70 de participanţi la alegeri au servit câte o friptură oferită de preşedintele reales al organizaţiei, Ioan Cozma, care este şi primarul oraşului Negreşti.

La alegerile pentru preşedinte al organizaţiei PDL Negreşti a participat şi deputatul PDL Dragoş Iftimie ales pe colegiul unde se află oraşul Negreşti.

"Într-adevăr, acolo (n.r. - casa de praznice a cimitirului şi bisericii din localitatea Parpaniţa) au avut loc şi alegerile şi masa de după şedinţă. A fost prezent şi deputatul Dragoş Iftimie, care a supervizat alegerile ca reprezentant de la nivelul conducerii organizaţiei judeţene", a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX vicepreşedintele Organizaţiei orăşeneşti a PDL Negreşti Claudiu Ionescu.

La rândul său, primarul Ioan Cozma, reales în funcţia de preşedinte al filialei, susţine că, de fapt, în casa de praznice s-ar fi organizat doar masa de protocol.

"Alegerile au fost organizate într-o sală din incinta primăriei. Apoi, cu câţiva băieţi, ne-am dus la părintele de la Parpaniţa, pe care l-am ajutat cu fel de fel de alimente. Am stat acolo (în casa de praznice - n.r.) pentru că era cald, iar fetele au făcut şi ele o friptură pentru noi", a spus Ioan Cozma.

În oraşul Negreşti, atât Casa de Cultură din localitate, care dispune de o sală de şedinţe, cât şi primăria nu au în prezent de nicio sursă de încălzire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici