O nouă fotografie controversată: Kovesi şi Maior, la masă cu Dragnea şi Oprea

Fostul lider al PSD Victor Ponta a postat, joi, pe Facebook, o nouă fotografie în care Liviu Dragnea apare alături de George Maior, Laura Codruţa Kovesi şi Gabriel Oprea, susţinând că liderul social-democrat este asemeni unui ”pilot nebun şi disperat gata să distrugă tot”.

24942 afișări
Imaginea articolului O nouă fotografie controversată: Kovesi şi Maior, la masă cu Dragnea şi Oprea

Foto: Facebook/Victor Ponta

”Pentru membrii CEX al PSD - pentru toţi cei care încă îl susţin pe Dragnea! Stop minciunii şi ipocriziei! Stop manipulării şi imposturii! Dragnea nu a luptat niciodată nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel, nici contra abuzurilor, nici ca să-şi apere colegii! Mereu şi-a urmărit interesul personal indiferent de interesul celorlalţi! Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Bănicioiu, Andronescu, Firea şi, de ieri, Ţuţuianu, Stănescu, Ciolacu, Mocioalcă, Neacşu etc nu are absolut nicio legatură cu Iohannis, SRI, Soros bla bla - este doar o încercare în al 12 lea ceas de a-i lua manşa unui pilot nebun şi disperat gata să distrugă tot! Cine mâine rămâne cu Dragnea să nu mai invoce scuze false!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

El a postat şi o fotografie în care, alături de Liviu Dragnea, apar la o masă fostul şef al SRI George Maior, fostul procuror şef al DNA Laura Codruţa Kovesi, Gabriel Oprea şi încă un bărbat, despre care Ponta afirmă, într-un comentariu, că ”este o persoană privată fără nicio funcţie publică - dar poate vă spune Dragnea cum e cu pixelii”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici