Oana Florea, vizată pentru şefia Comisiei Parlamentare de Control al SRI

Deputatul PSD Oana Florea a declarat, luni seara, la Antena 3, că este una dintre persoanele vizate pentru a fi noul preşedinte al Comisiei Parlamentare de Control al SRI. Aceasta a afirmat că este capabilă să conducă "echilibrat şi profesionist" această comisie.

1121 afișări
Imaginea articolului Oana Florea, vizată pentru şefia Comisiei Parlamentare de Control al SRI

Oana Florea, vizată pentru şefia Comisiei Parlamentare de Control al SRI

"Se negociază, nu este final, se discută, dar ştiu că sunt una dintre persoanele vizate (pentru a fi preşedintele Comisiei Parlamentare de Control al SRI-n.red.). Din punctul meu de vedere cred că sunt capabilă să conduc echilibrat şi profesionist, ştiu că este o comisie importantă, o comisie complicată. Am fost mulţi ani jurist şi nu o să fac nimic să mă abat de la ceea cere regulamentul şi legea", a declarat Oana Florea.

Aceasta a afirmat că legislaţia privind serviciile de informaţii este "extrem de veche" în domeniu.

Claudiu Manda este cel care a condus comisia înainte de a deveni europarlamentar ales pe lista PSD.

Oana Florea este membru în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI.

Taguri:
oana florea,
comisia,
sri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici