Oltean: Călin Popescu Tăriceanu este un Petre Roman, dar la altă vârstă şi în alte momente

Vicepreşedintele PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, că se aştepta ca Tăriceanu să fie promotorul unui grup în interiorul PNL care să susţină plecarea liberalilor de la guvernare, considerând acum că acesta este "un Petre Roman la altă vârstă şi în alte momente".

282 afișări
Imaginea articolului Oltean: Călin Popescu Tăriceanu este un Petre Roman, dar la altă vârstă şi în alte momente

Ioan Oltean (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, cum comentează plecarea lui Călin Popescu Tăriceanu din PNL şi ce şanse îi dă acestuia, vicepreşedintele PDL, deputatul Ioan Oltean, a afirmat că se aştepta ca acesta să fie promotorul unui grup în interiorul PNL care să susţină plecarea liberalilor de la guvernare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Mi s-a părut lamentabil. Nu ascund că am avut o părere foarte bună şi chiar o simpatie faţă de Călin Popescu Tăriceanu. Eu aşteptam să aibă o reacţie inversă, să fie promotorul unui grup în interiorul PNL care să susţină plecarea PNL de la guvernare, iar atitudinea lui este de-a dreptul devastatoare, iar pentru el, kaput", a spus Ioan Oltean.

Un jurnalist a întrebat dacă Tăriceanu este "un Petre Roman în PD".

"E un altfel de Petre Roman, la altă vârstă şi în alte momente”, a răspuns Oltean.

Întrebat ce şanse îi dă să ajungă preşedinte al României, Oltean a spus: "Niciuna!”

"E regretabil că un om care se consideră un liberal autentic să se asocieze cu un partid de stânga. Este absolut de neînchipuit. Am o explicaţie pentru ce a făcut, nu o pot spune aici. Să declare că va face în sfârşit un partid care să aibă un preşedinte cu adevărat liberal? Păi el a fost preşedintele liberalilor, nu a fost cu adevărat liberal? Iertaţi-mă!” , a conchis Oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici