Opoziţia vrea să oprească revoluţia fiscală. PNL pregăteşte o moţiune de cenzură şi cere implicarea Avocatului Poporului

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că va propune Biroului Executiv al partidului depunerea unei moţiuni de cezură împotriva guvernului Tudose, afirmând că liberalii vor sesiza Avocatului Poporului pentru a ataca la CCR ordonanţa de modificare a Codului Fiscal.

716 afișări
Imaginea articolului Opoziţia vrea să oprească revoluţia fiscală. PNL pregăteşte o moţiune de cenzură şi cere implicarea Avocatului Poporului

Opoziţia vrea să oprească Revoluţia fiscală. PNL pregăteşte o moţiune de cenzură şi cere implicarea Avocatului Poporului

“Văzând calamitatea fiscal bugetară care riscă să lovească România, calamitate provocată de guvernul de habarnişti economici conduşi de Terente, PNL anunţă următoarele decizii: vom sesiza Avocatul Poporului în vederea atacului la CCR pentru neconstiuţionalitatea ordonanţei, în cazul în care va fi emisă; voi propune Biroului Politic Executiv care se întruneşte luni depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

El a afirmat că moţiunea de cenzură reprezintă cea mai puternică armă a opoziţiei. “Suntem obligaţi să apelăm la acest instrument care este singurul care poate duce la căderea Guvernului”, a spus Orban, afirmând că “guvernarea PSD pune în pericol sănătatea economiei româneşti, veniturile cetăţenilor români, nivelul de viaţă al fiecărui român”.

PNL va apela la toate formele de protest legale şi constituţionale pentru a împiedica intrarea în vigoare a acestor ”aberaţii fiscale” care riscă să pună pe butuci economia românească, a mai spus Orban.

”Suntem solidari cu toţi aceia care îşi apără salariul îşi apără pensia, îşi apără viitorul, îşi apără practic munca şi câştigul cinstit din muncă şi care nu acceptă să fie furat de acest guvern care jinduieşte la banii oamenilor pentru a îşi umple lor puşculiţele", a spus liderul liberalilor.

PNL va discuta cu parlamentari de la toate partidele politice în vederea susţinerii moţiunii de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici