Oprea: UNPR susţine în continuare Guvernul Ponta. Decizia PSD, un pas pe calea stabilităţii

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, miecuri că votul de încredere dat de social-democraţi lui Liviu Dragnea pentru şefia partidului este unul foarte clar, adăugând că actuala coaliţie guvernamentală va continua în aceeaşi formulă, UNPR susţinând Guvernul Ponta.

161 afișări
Imaginea articolului Oprea: UNPR susţine în continuare Guvernul Ponta. Decizia PSD, un pas pe calea stabilităţii

Oprea: UNPR susţine în continuare Guvernul Ponta. Decizia PSD, un pas pe calea stabilităţii (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Decizia Comitetului Executiv Naţional PSD este un pas pe calea stabilităţii şi permite întregii Coaliţii să se preocupe cu maximă atenţie de guvernare. Votul de încredere acordat lui Liviu Dragnea este foarte clar şi la fel de clară este şi opţiunea partidului pentru continuarea guvernării", spune Oprea, potrivit unui comunicat de presă.

Vicepremierul mai precizează că "UNPR susţine în continuare Executivul condus de Victor Ponta, susţine coaliţia de guvernare si va continua să asigure stabilitatea României, aşa cum a făcut-o de fiecare dată".

În acelaşi timp, potrivit sursei citate, Oprea spune că "UNPR îl sprijină pe preşedintele Klaus Iohannis în toate proiectele care privesc securitatea naţională a României", care este astăzi un stat ce generează securitate şi stabilitate în regiune.

Liviu Dragnea a fost ales şef interimar al PSD, de membrii Comitetul Executiv al partidului, câştigând astfel bătălia împotriva Rovanei Plumb, obţinând 65 de voturi "pentru" şi 18 "împotrivă", în timp ce două voturi au fost anulate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici