Orban: Băsescu ar fi în stare să behăie dacă oile ar avea drept de vot

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că "Traian Băsescu ar fi în stare să behăie dacă oile ar avea drept de vot", afirmând că "între Crin Antonescu şi Traian Băsescu este o diferenţă ca de la cer la pământ".

20 afișări
Imaginea articolului Orban: Băsescu ar fi în stare să behăie dacă oile ar avea drept de vot

Orban: Băsescu ar fi în stare să behăie dacă oile ar avea drept de vot (Imagine: Mediafax Foto)

"Între Crin Antonescu şi Traian Băsescu este o diferenţă ca de la cer la pământ. Am auzit că Traian Băsescu tunde berbeci, Traian Băsescu ar fi în stare şi să behăie dacă oile ar avea drept de vot. E adevărat că nu l-am văzut asomând vreun porc pentru că dacă ar începe nu s-ar mai putea opri la câţi porci ar trebui să asomeze. Dar ar fi în stare să grohăie dacă porcii ar avea drept de vot. L-am văzut pe Traian Băsescu purtând clopul cu pană de păun. Cred că ar fi în stare să facă şi ca păunul dacă păunul ar avea drept de vot", a spus Ludovic Orban.

El a adăugat că Traian Băsescu dacă mai doreşte poate fi "preşedinte peste ferma animalelor", şi nu în România.

Orban a afirmat că din punctul său de vedere niciun român cu minte, cu educaţie şi cu discernământ nu ar mai putea să îl mai aleagă pe Traian Băsescu.

Prim-vicepreşedintelui PNL, Ludovic Orban, a participat, sâmbătă, la Conferinţa Teritorială a PNL Alba, eveniment la care au fost invitaţi 600 de delegaţi din toate organizaţiile PNL din judeţul Alba. De asemenea, la întâlnirea liberalilor din Alba au participat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu, deputatul PNL Dan Motreanu, dar şi alţi lideri reprezentând organizaţiile judeţene ale PNL din Transilvania.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a anunţat, sâmbătă, la Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, candidatura la Preşedinţie, în timpul unei întâlniri cu fermierii din zona de vest a ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici