Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu şi-a anunţat, sâmbătă, la Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, candidatura la Preşedinţie, în timpul unei întâlniri cu fermierii din zona de vest a ţării.

128 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie - VIDEO

Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie (Imagine: Mediafax Foto)

Traian Băsescu a declarat, la Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, unde participă la o întâlnire cu fermierii din zona de vest a ţării, că va candida în acest an la Preşedinţie.

"Multă lume îmi pune întrebări şi ştiu că şi dumneavoastră aveţi întrebări. Probabil una dintre ele este dacă voi candida. Vă spun că da, voi candida", a spus Băsescu.

Şeful statului a afirmat că nu se aştepta să îşi anunţe candidatura la Sânnicolau Mare.

"Cel mai bun lucru e să faci lucruri la care nu te aştepţi. Eu nu mă aşteptam să îmi anunţ candidatura la Sânnicolau Mare, dar mă bucur că am făcut acest lucru în mijlocul unor oameni ca dumneavoastră. Acum ştiu că este decizia corectă", a spus Băsescu.

Traian Băsescu şi-a motivat decizia de a-şi anunţa candidatura la Sânnicolau Mare prin faptul că face acest lucru în mijlocul unor oameni harnici.

Video Stirileprotv.ro

"Investiţiile din ultimii ani de aici s-au datorat şi vouă. Capacităţii oamenilor de a genera producţie. Sunteţi o carte de vizită a României prin gura celor care au trecut pe aici şi a investitorilor stăini care au venit aici. Vreau să vă mulţumesc pentru asta şi le mulţumesc unor oameni harnici", a spus Băsescu.

La întâlnirea de la Sânnicolau Mare participă aproximativ două mii de persoane, atât fermieri, cât şi localnici, anunţul preşedintelui Băsescu fiind primit cu aplauze şi urale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici