Orban: Liberalii îi spun lui Băsescu "Nici târâş, nici pe brânci nu te primim"

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, aflat, miercuri, la un miting electoral la Drobeta Turnu Severin, a spus bancuri legate de relaţia dintre Băsescu şi PNL, declarând, referitor la o eventuală guvernare PNL – PDL, că "nici târâş, nici pe brânci" liberalii nu-l mai primesc pe şeful statului.

21 afișări
Imaginea articolului Orban: Liberalii îi spun lui Băsescu "Nici târâş, nici pe brânci nu te primim"

Orban: Liberalii îi spun lui Băsescu "Nici târâş, nici pe brânci nu te primim" (Imagine: Mediafax Foto)

Ludovic Orban şi-a început discursul prin a compara relaţia dintre Traian Băsescu şi PNL cu o "fată înşelată de băiatul cu care s-a căsătorit".

"Înainte de căsătorie, pe matrimoniale, vine un tânăr şi se prezintă. Îşi pune o poză de acum 20 de ani, că are avere, nu bea, nu e brutal, nu se duce cu altele... . După ce fata acceptă să se mărite cu el, vede că de fapt e urât, n-are bani (...), îşi bate nevasta, se duce la altele, îşi bârfeşte nevasta în stradă la toţi prietenii şi intentează actele de divorţ. În situaţia asta este Traian Băsescu faţă de PNL. Ne-a batjocorit, l-am primit în casă, l-am luat de pe stradă, unde era în pericol de a se întoarce pe mare, ne-a înjurat, ne-a bătut, ne-a furat... şi acum vine cu tupeu la noi că dacă nu vrem să-l mai primim o dată ", a spus Orban.

Răspunzând întrebărilor privind poziţia PNL faţă de "oferta" lui Traian Băsescu de a forma un guvern PNL - PDL, Orban a sugerat că acest fapt este imposibil.

"E ca-n filmul şi cântecul acela «În genunchi mă-ntorc la tine» şi dacă ar veni Băsescu să spună «În genunchi mă-ntorc la voi», noi trebuie să-i spunem: «Nici târâş nu te primim, nici pe brânci nu te primim»", a spus Orban.

În final, Orban l-a trimis pe şeful statului "pe mare", "să lase România să crească singură".

La mitingul organizat, miercuri, în incinta Casei Tineretului din Drobeta Turnu Severin pentru susţinerea lui Crin Antonescu la Preşedinţie au participat aproximativ două mii de mehedinţeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici