Orban: Nu am cunoştinţă de altă revocare a unui ministru

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că nu are cunoştinţă de vreo altă revocare a unui ministru al Guvernului Florin Cîţu şi s-a declarat mulţumit de activitatea miniştrilor, chiar şi de „miniştrii care au fost în poză” şi îl susţin pe Cîţu să fie şef la PNL.

510 afișări
Imaginea articolului Orban: Nu am cunoştinţă de altă revocare a unui ministru

Sursa foto: Mediafaxfoto

Întrebat, după şedinţa coaliţiei, dacă va mai fi şi un alt ministru remaniat, după Alexandru Nazare, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus că nu are cunoştinţă de altă revocare şi că el este mulţumit de activitatea miniştrilor.

„Nu am cunoştinţă de vreo altă revocare a unui ministru, nici din PNL, nici din formaţiunile politice componente ale coaliţiei şi repet declaraţia pe care o dau de foarte mult timP: eu sunt mulţumit de activitatea miniştrilor PNL şi nu am niciun fel de motivaţie pentru a susţine remanierea vreunui coleg. Şi vă spun lucrul acesta şi despre miniştrii care au fost în poză”, a spus Orban.

Întrebat dacă susţine în continuare că nu a fost consultat de premierul Florin Cîţu în privinţa remanierii ministrului Finanţelor, Alexandru Nazare, Ludovic Orban a răspuns: „V-am spus că nu am fost de acord. Din punctul meu de vedere nu a existat niciun motiv pe care eu să îl iau în calcul pentru ca ministrul Alexandru Nazare să fie remaniat”.

El a precizat că rezultatele activităţii lui Alexandru Nazare s-au văzut prin date precise, obiective şi concrete, enumerând raintingul de ţară, execuţia bugetară, creşterea încasărilor la buget, programul de digitalizare, de conectare a caselor de marcat la serverele ANAF, de programul e-facturare şi alte obiective îndeplinite de Nazare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici