Ordin de protecţie provizoriu pe numele soţului Dianei Şoşoacă

Diana Şoşoacă a cerut poliţiştilor Capitalei ordin de protecţie provizoriu pe numele soţului său, Silvestru Şoşoacă, afirmând că „soţul său o agresează din punct de vedere emoţional, fiindu-i creată astfel o stare de temere”.

822 afișări
Imaginea articolului Ordin de protecţie provizoriu pe numele soţului Dianei Şoşoacă

Ordin de protecţie provizoriu pe numele soţului Dianei Şoşoacă

„La data de 02 aprilie 2024 Poliţia Capitalei- Secţia 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soţul său o agresează din punct de vedere emoţional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soţul său a agresat-o şi fizic. În urma celor sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu. De asemenea, victima şi-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brăţări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului”, anunţă Poliţia Capitalei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, raportat la infracţiunile de ameninţare şi hărţuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

„Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secţiei pentru montarea sistemului de monitorizare, poliţiştii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia. Astfel, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, emis anterior. Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie”, se arată în finalul comunicatului.

Surse judiciare spun pentru MEDIAFAX că este vorba despre senatoarea Diana Şoşoacă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici