Organizaţia de Tineret a PDL Cluj a citit de 1 aprilie o listă cu 13 "minciuni" ale "celui mai mare păcălici al României, Victor Ponta" - FOTO

Peste 70 de membri ai Organizaţiei de Tineret a PDL Cluj au marcat ziua de 1 aprilie în faţa Prefecturii, printr-o acţiune dedicată "premierului Victor Ponta, cel mai mare păcălici al României", citind o listă cu 13 "minciuni" şi aducând coşuri cu gogonele, minciunele şi gogoşi.

3998 afișări
Imaginea articolului Organizaţia de Tineret a PDL Cluj a citit de 1 aprilie o listă cu 13 "minciuni" ale "celui mai mare păcălici al României, Victor Ponta" - FOTO

Organizaţia de Tineret a PDL Cluj a citit de 1 aprilie o listă cu 13 "minciuni" ale "celui mai mare păcălici al României, Victor Ponta"

Peste 70 de membri ai OTPDL Cluj s-au adunat, luni, în faţa Prefecturii, având steaguri tricolore şi ale UE, pancarte pe care scria "USL - sărăcie lucie", "Victor Ponta nu vrea în Schengen, numai în URSS", "Ponta Victor = Păcălici veritabil", "Ponta - românii s-au săturat de poantele tale", dar şi o fotografie reprezentându-l pe premier şi textul "Minciunică Păcălici".

Ei au huiduit, au fluierat şi au scandat "Ponta, nu uita, asta-i Transilvania", "Dr. Ponta păcălici", "Demisia" şi "Jos cu Ponta".

O delegaţie a tinerilor PDL, condusă de preşedintele organizaţiei, fostul primar Radu Moisin, a fost primită de unul dintre directorii Prefecturii, căruia i-au înmânat o scrisoare deschisă adresată premierului Victor Ponta, cuprinzând o listă cu 13 "minciuni", coşuri cu gogonele, minciunele şi gogoşi, dar şi un ceas deşteptător, despre care au spus că este pentru preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

Preşedintele OTPDL Cluj, Radu Moisin, a declarat că Victor Ponta "a uitat total de cetăţeni validându-se prin acţiunile sale ca şi cel mai mare creator de farse al României".

"OTPDL Cluj a marcat ziua de 1 aprilie, Ziua Internaţională a Păcălelilor, prin iniţierea unei acţiuni dedicate premierului Victor Ponta, cel mai mare păcălici al României, de citire a listei celor 13 minciuni principale ale guvernării USL. Prin acest manifest, am dorit să îi reamintim premierului de toate promisiunile şi angajamentele asumate în faţa cetăţenilor şi care nu au fost onorate nici după 11 luni de guvernare. Credem că tânărul Victor Ponta, premier al României, a uitat total de cetăţeni şi în special de tineri, validându-se prin acţiunile sale ca şi cel mai mare creator de farse al României, neonorând nicio promisiune asumată în faţa electoratului. Nu ne simţim reprezentaţi de Ponta şi îi solicităm demisia de îndată din fruntea Executivului", a declarat Moisin.

Potrivit listei citite de reprezentanţii OTPDL Cluj, printre "minciunile" premierului Ponta se numără "relansarea economică şi crearea de noi locuri de muncă", în condiţiile în care "singurele noi locuri de muncă create prin bugetul de stat sunt cele ale noilor miniştri", "reducerea birocraţiei şi a cheltuielilor bugetare", în timp ce cheltuielile cu personalul bugetar au crescut cu 14 la sută în numai 11 luni.

"Alte minciuni sunt «economie predictibilă şi sustenabilă», în condiţiile în care creşterea economică sub guvernarea Ponta a ajuns sa scadă la doar 1,6 la sută în numai câteva zile, «atragerea fondurilor europene», în timp ce cheltuielile aferente programelor cu finanţare rambursabilă s-au diminuat cu 28 la sută", se arată în lista menţionată.

Tinerii democrat-liberali au susţinut că premierul Ponta "a minţit" şi în cazul "disciplinei fiscale", deoarece Guvernul încurajează evaziunea fiscală prin mărirea taxelor şi impozitelor, dar şi în privinţa "modernizării infrastructurii".

"Aţi promis continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania. Ministrul marilor dumneavoastră proiecte, asociatul dumneavoastră Dan Şova, a declarat că nu mai doriţi finanţarea acestei autostrăzi vitale pentru economia şi turismul din Ardeal. CAS diminuat cu 5 puncte procentuale, minciuni neonorate, Guvernul dumneavoastră vrea să desfiinţeze Casele de Asigurări de Sănătate. Aţi promis că veţi susţine Aeroportul Cluj - l-aţi susţinut fiindu-i o dată vizitator, nu ca premier responsabil de investiţii în obiective majore. Aţi promis investiţii în sănătate - Spitalul Regional de Urgenţă Cluj există doar în pliantele electorale ale USL. Educaţie de înaltă calitate având ca model în fruntea ţării un plagiator", au mai arătat tinerii PDL Cluj.

La acţiune au mai participat prim-vicepreşedintele PDL Cluj, consilierul judeţean Alexandru Coroian, şi Adrian Papahagi.

Manifestarea este autorizată între orele 14.00 şi 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici