(P) Gheorghe Piperea, candidat în Colegiul 16, susţinut de Emilia Popescu, Nicuşor Dan şi formaţia Iris

Avocatul Gheorghe Piperea, care candidează independent pentru un mandat de deputat în Colegiul 16, este susţinut de Nicuşor Dan, de actriţa Emilia Popescu şi de membrii formaţiei Iris.

891 afișări
Imaginea articolului (P) Gheorghe Piperea, candidat în Colegiul 16, susţinut de Emilia Popescu, Nicuşor Dan şi formaţia Iris

Gheorghe Piperea (Imagine: www.piperea.ro)

"Cunoscuta actriţă Emilia Popescu şi trupa Iris se alătură susţinătorilor avocatului Gheorghe Piperea, care candidează ca independent pentru Camera Deputaţilor. După Nicușor Dan, candidatul-surpriză la Primaria Generală a Municipiului Bucureşti, care şi-a anunţat public susţinerea pentru Gheorge Piperea, si actriţa Emilia Popescu a făcut acelaşi lucru azi", se arată într-un comunicat remis joi agenţiei MEDIAFAX.

"Cred în profesionalism şi competenţă. Cred în oameni şi nu în formaţiuni politice. Cred că e foarte oportun să existe în politică independentul care să servească interesul cetăţeanului, si nu al unei ideologii de partid. Cred că un om cu succes în carieră si cu simţ moral trebuie susţinut şi ales în Parlamentul României", a spus Emilia Popescu, potrivit comunicatului.

"Cunoscut pentru mai multe iniţiative judiciare sau legale care au ţinut agenda publică în ultimii ani, Gheorghe Piperea a decis "pe ultima sută de metri" să candideze, ca independent, pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 16, Bucureşti, unde şi locuieşte. Printre numeroasele iniţiative pe care le-a avut Piperea înainte de a decide să candideze s-a numarat şi procesul intentat ANAF şi Ministerului Finanţelor împotriva colectării retroactive a TVA aferent drepturilor de proprietate interectuală, lucru care i-a crescut popularitatea în rândul artiştilor şi oamenilor de media şi de cultură", se mai arată în comunicat.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici