Pambuccian, după discuţie cu Ponta: Dorim menţinerea Guvernului USL, dar, dacă ni se cere, vom susţine probabil noul Cabinet

Grupul parlamentar al minorităţilor va susţine, probabil, un Cabinet USD, dacă se va solicita acest lucru, în urma unei eventuale ruperi a actualei coaliţii de guvernare, a declarat agenţiei MEDIAFAX liderul grupului, Varujan Pambuccian, adăugând ca interesul electoratului este ca USL să continue.

642 afișări
Imaginea articolului Pambuccian, după discuţie cu Ponta: Dorim menţinerea Guvernului USL, dar, dacă ni se cere, vom susţine probabil noul Cabinet

Varujan Pambuccian (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

Varujan Pambuccian a declarat agenţiei MEDIAFAX că a discutat cu premierul Ponta o serie de subiecte ridicate la întâlnirea pe care acesta a avut-o în urmă cu o săptămână cu grupul minorităţilor, fără a se aborda tema unui nou Cabinet.

Liderul grupului minorităţilor a arătat, însă, că dacă li se va cere, probabil, minorităţile vor susţine o nouă formulă de guvernare a USD.

"Punctul meu de vedere este că USL trebuie să continue, este în interesul electoratului care a votat coaliţia. Dacă premierul ne va cere să sprijinim un nou Cabinet, probabil că o vom face", a declarat Pambuccian.

11:39 Liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, la Guvern pentru discuţii cu Ponta

Liderul grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian, a venit la Palatul Victoria pentru o discuţie cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, la Guvern mai fiind prezenţi preşedintele PC, Daniel Constantin, şi vicepremierul Liviu Dragnea.

Ministrul Dezvoltării, vicepremierul Liviu Dragnea, s-a întâlnit, luni, cu grupul Minorităţilor Naţionale, din Camera Deputaţilor pentru a le prezenta programele Ministerului, el arătând că urmează să aibă întâlniri şi cu UDMR.

Şi premierul Victor Ponta s-a întâlnit, săptămâna trecută, cu Grupul minorităţilor din Parlament, el spunând atunci că i s-a propus găsirea unei formule mai bune pentru Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care ar trebui să treacă sub control parlamentar, iar serviciul 112 să rămână la Ministerul de Interne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici