Parlament: Cu excepţia unei anexe, dezbaterile pe buget au fost finalizate. Şedinţa se reia la 9.00

Deputaţii şi senatorii au finalizat, joi dimineaţă, în jurul orei 02.20, dezbaterea pe articole şi a anexelor la proiectul bugetului de stat pe anul 2013, cu excepţia anexei 7, aceasta urmând să fie analizată de plen în şedinţa care urmează să înceapă la ora 9.00.

426 afișări
Imaginea articolului Parlament: Cu excepţia unei anexe, dezbaterile pe buget au fost finalizate. Şedinţa se reia la 9.00

Parlament: Cu excepţia unei anexe, dezbaterile pe buget au fost finalizate. Şedinţa se reia la 9.00 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedintele de şedinţă, Viorel Hrebenciuc, a anunţat că şedinţa Parlamentului va fi reluată la ora 9.00, parlamentarii urmând să analizeze anexa restantă, să dea votul final asupra proiectului legii bugetului de stat pe 2013, să dezbată şi să voteze proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat.

Dezbaterea articolelor şi a anexelor s-a desfăşurat în absenţa parlamentarilor PDL, care părăsiseră sala de şedinţe în jurul orei 0.30.

Anexa 7 la proiectul bugetului de stat priveşte unele sume din taxa pe valoarea adăugată repartizate pe judeţe, reluarea acesteia în discuţie urmând să aibă loc la solicitarea senatorului PSD Gabriela Crețu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici