Patronul firmei căreia PNL Buzău îi datorează bani cere sprijinul lui Crin Antonescu

Patronul unei firme bucureştene care este în proces de executare silită cu PNL Buzău privind o creanţă de peste 90.000 de lei îi cere ajutorul, printr-o scrisoare deschisă, preşedintelui partidului, Crin Antonescu, pentru recuperarea acestor bani.

56 afișări
Imaginea articolului Patronul firmei căreia PNL Buzău îi datorează bani cere sprijinul lui Crin Antonescu

Patronul firmei căreia PNL Buzău îi datorează bani cere sprijinul lui Crin Antonescu (Imagine: Adi Piclişan/Mediafax Foto)

Potrivit unei scrisori deschise adresată preşedintelui PNL Crin Antonescu şi intrată în posesia MEDIAFAX, unul dintre asociaţii firmei Sistelse Impex, Silviu Mureşan, îi scrie liderului liberal, cerându-i ajutorul pentru soluţionarea pe cale amiabilă a recuperării unei creanţe de peste 90.000 de lei de la PNL Buzău.

Mureşanu mai notează în scrisoarea sa că se împlinesc un an şi trei luni de când o instanţă de judecată bucureşteană "a obligat în mod definitiv şi irevocabil organizaţia să achite datoriile rezultate din comenzile pentru campania electorală, executate în favoarea PNL şi neachitate".

Reprezentantul firmei Sistelse Impex mai notează că pe parcursul procedurilor a încercat în repetate rânduri să discute atât cu liderii organizaţiei judeţene ai PNL Buzău, cât şi cu secretarul general al partidului, aceste demersuri fiind fără succes.

"Organizaţia judeţeană PNL Buzău s-a folosit de serviciile societăţii mele după care a uitat să plătească", mai menţionează Mureşanu în scrisoarea deschisă adresată lui Antonescu, precizând că şi-a pierdut respectul şi încrederea în acest partid "întrucât există o diplicitate de atitudine între vorbe şi fapte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici