PDL cere preşedintelui Băsescu să convoace consultări cu partidele privind R. Moldova şi Ucraina

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, marţi, că îi solicită preşedintelui Traian Băsescu să convoace consultări cu partidele politice pentru a găsi "o voce comună" privind Republica Moldova şi conflictul din Ucraina.

175 afișări
Imaginea articolului PDL cere preşedintelui Băsescu să convoace consultări cu partidele privind R. Moldova şi Ucraina

Traian Băsescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Aş vrea să solicit preşedintelui României să convoace consultări cu partidele pollitice în vederea stabilirii unei linii comune şi la nivel politic, nu numai la nivelul instituţiilor de stat acreditate cu atribuţii externe, şi partidele politice trebuie să găsească o voce comună, o exprimare a intereselor noastre legate de Republica Moldova şi de conflictul din Ucraina. Propunem, ca partid, să construim împreună cu partidele politice un mecanism politic de dialog şi consultări exclusiv pe problemele vecinătăţii estice a Uniunii Europene, în condiţiile în care ştim ce se întâmplă în Ucraina şi cum putem sprijini demersul Republicii Moldova de aderare la UE", a precizat Predoiu într-o conferinţă de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici