PDL: Dacă în 10 zile nu trec Legile educaţiei şi salarizării unitare, Guvernul îşi asumă răspunderea

Biroul Permanent Naţional al PDL i-a mandat, luni, pe premierul Emil Boc şi pe liderii grupurilor parlamentare să grăbească adoptarea în Parlament a Legii educaţiei şi a Legii salarizării unitare, iar dacă în zece zile acestea nu vor fi finalizate Guvernul îşi va asuma răspunderea.

23 afișări
Imaginea articolului PDL: Dacă în 10 zile nu trec Legile educaţiei şi salarizării unitare, Guvernul îşi asumă răspunderea

PDL: Dacă în 10 zile nu trec Legile educaţiei şi salarizării unitare, Guvernul îşi asumă răspunderea (Imagine:Octav Ganea/Mediafax Foto)

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a făcut această precizare arătând că BPN a acordat tot sprijinul Guvernului pentru această procedură.

"Avem probleme şi întârzieri la Legea educaţiei, BPN i-a mandat pe primul-ministru şi pe liderii grupului să grăbească procedurile parlamentare pentru Legea educaţiei şi Legea salarizării unitare. Dacă nu se va rezolva în zece zile, Guvernul îşi va pregăti asumarea răspunderii pentru Legea educaţiei şi Legea salarizării. BPN a acordat tot sprijinul Guvernului pentru această procedură, suntem deja în întârzieri", a spus Flutur.

El a arătat că există şi sprijinul coaliţiei pentru asumarea răspunderii Guvernului.

"S-a discutat prea mult pe Legea educaţiei şi sectorul de învăţământ aşteaptă coerenţă în acest domeniu (...) Din câte ştiu eu, dacă e cazul, se va asuma răspunderea pe varianta Camerei Deputaţilor la Legea educaţiei", a mai spus Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici