PDL merge cu liste proprii la Bucureşti şi a stabilit candidatul pentru Primăria Capitalei

BPN al PDL Bucureşti a aprobat, sâmbătă, propunerea Elenei Udrea ca formaţiunea să meargă cu candidaţi proprii la localele din Capitală, fiind stabiliţi, de asemenea, candidaţii pentru trei sectoare şi Primăria Generală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

294 afișări
Imaginea articolului PDL merge cu liste proprii la Bucureşti şi a stabilit candidatul pentru Primăria Capitalei

PDL merge cu liste proprii la Bucureşti şi a stabilit candidatul pentru Primăria Capitalei (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Şedinţa BPN a PDL Bucureşti s-a încheiat. Liderii PDL Bucureşti au discutat timp de două ore şi jumătate.

Potrivit surselor citate, propunerea Elenei Udrea ca partidul să meargă cu candidaţi proprii la locale a fost acceptată.

Pe de altă parte, au fost stabiliţi candidaţii pentru trei sectoare şi pentru Primăria Generală.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că PDL Bucureşti i-a propus să candideze la Primăria Sectorului 4, dar că a refuzat, cu atât mai mult cu cât nu poate fi "secundul lui Prigoană", şi a exprimat disponibilitatea de a candida la Primăria Capitalei.

"Am refuzat să fiu pompier pentru incendiul creat de UNPR în Sectorul 4, cu atât mai mult cu cât nu pot să fiu secundul lui Prigoană, care a cerut excluderea mea din partid", a spus Preda.

El a precizat că a exprimat disponibilitatea de a candida la Primăria Capitalei.

Întrebat ce răspuns a primit din partea conducerii PDL Bucureşti la această propunere, Cristian Preda a răspuns: "Se analizează".

Anterior, surse din partid declaraseră pentru MEDIAFAX că PDL i-a propus europarlamentarului Cristian Preda să candideze la Primăria Sectorului 4 la alegerile din 10 iunie, numele său fiind luat în calcul de către democrat-liberali şi pentru Primăria Capitalei.

Liderii PDL Bucureşti s-au reunit, sâmbătă la prânz, în şedinţa Biroului Permanent al organizaţiei.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a convocat şedinţa, tema discuţiilor fiind legată de stabilirea candidaţilor pentru alegerile locale din 10 iunie.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la intrarea în sediul PDL Bucureşti, că va propune Biroului Permanent al organizaţiei ca partidul să se prezinte în alegerile locale de la Capitală pe liste proprii şi cu candidaţi proprii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici