PDL va veni în câteva zile cu un candidat propriu la Primăria Capitalei

PDL va veni "în câteva zile cu un candidat propriu" la Primăria Capitalei a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, Călin Murg, liderul consilierilor PDL din CGMB.

269 afișări
Imaginea articolului PDL va veni în câteva zile cu un candidat propriu la Primăria Capitalei

PDL va veni în câteva zile cu un candidat propriu la Primăria Capitalei (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

"Am colaborat foarte bine cu reprezentanţii PNG. Nu ştiu dacă există un proiect de susţinere a lui Gigi Becali, personal nu cred. Ceea ce ştiu este că PDL va veni în câteva zile cu un candidat propriu", a spus Călin Murg .

El a făcut aceste precizări la întrebarea dacă PDL îl va susţine pe Gigi Becali la Primăria Capitalei, având în vedere faptul că preşedintele PDL Bucureşti Elena Udrea a anunţat, în urmă cu o lună, colaborarea cu PNG la alegerile din Bucureşti.

La nivelul PDL Bucureşti a fost realizat un sondaj de opinie pentru stabilirea candidatului la Primăria Generală, cercetarea sociologică vizându-i pe Adriean Videanu, Silviu Prigoană şi Monica Macovei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici