Plenul reunit al Parlamentului a votat şase noi consilieri în cadrul Curţii de Conturi

Plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului a votat, luni, candidaţii propuşi de comisiile de buget-finanţe şi economică pentru şase posturi de consilieri în cadrul Curţii de Conturi, preşedintele comisiei de buget din Senat, Cosmin Nicula, fiind votat ca vicepreşedinte al Curţii de Conturi

1042 afișări
Imaginea articolului Plenul reunit al Parlamentului a votat şase noi consilieri în cadrul Curţii de Conturi

Plenul reunit al Parlamentului a votat şase noi consilieri în cadrul Curţii de Conturi (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Din totalul de 386 de parlamentari prezenţi, şi-au exprimat votul 336 de parlamentari.

Preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Senat, Cosmin Nicula, a primit 283 de voturi "pentru" şi 53 de voturi "împotrivă" pentru un post de vicepreşedinte la Curtea de Conturi.

Pentru funcţiile de consilieri ai Curţii de Conturi, Dedsi Attila (UDMR) a obţinut 281 de voturi favorabile şi 55 de voturi "împotrivă", Constanţa Donovici (PSD) - 281 de voturi "pentru" şi 55 de voturi "împotrivă", Dan Firţescu (PSD) - 281 de voturi "pentru" şi 55 de voturi "împotrivă", Ileana Manuela Pieleanu (PC) - 281 de voturi "pentru" şi 55 de voturi "împotrivă", iar Marius Vorniceanu (PSD) - 280 de voturi "pentru" şi 56 de voturi "împotrivă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici