Ploieştean: E greşeală să candidaţi la Preşedinţie. Nu lăsaţi căruţa în drum. Ponta: Şi asta e adevărat

Un ploieştean care a participat, vineri după-amiază, la mitingul electoral organizat de PSD Prahova i-a spus premierului Victor Ponta că face "o mare greşeală" dacă va candida la Preşedinţie, bărbatul explicându-i că "lasă căruţa la jumatea drumlui", iar Ponta a replicat: "Şi asta e adevărat".

449 afișări
Imaginea articolului Ploieştean: E greşeală să candidaţi la Preşedinţie. Nu lăsaţi căruţa în drum. Ponta: Şi asta e adevărat

Ploieştean: E greşeală să candidaţi la Preşedinţie. Nu lăsaţi căruţa în drum. Ponta: Şi asta e adevărat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Victor Ponta a participat, duminică după-amiază, la un miting electoral organizat de PSD Prahova la Sala Sporturilor din Ploieşti, iar la finalul întrunirii, în momentul în care se îndrepta spre maşină, premierul a fost oprit de un bărbat care i-a spus: "E o mare greşeală dacă veţi candida la Preşedinţie. Ştiţi de ce? Pentru că sunteţi prim-ministru. Nu lăsaţi căruţa în drum la jumatea drumului".

Ulterior, liderul PSD a replicat: "Şi asta e adevărat"

Ponta a fost însoţit la Ploieşti de vicepremierii Liviu Dragnea şi Daniel Constantin, dar şi de mai mulţi dintre europarlamentarii PSD şi candidaţi ai alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile din 25 mai.

Victor Ponta a spus în discursul ţinut în faţa membrilor şi simpatizanţilor celor trei partide din Prahova că nu va candida la Preşedinţie "decât dacă îl susţine şi Prahova".

"Nu candidez la funcţia de preşedinte decât dacă mă susţine şi Prahova. Dar până atunci mai avem multe lucruri de făcut. Cred că lucrurile bune din infrastructură, economie, agricultură (...) trebuie să le continuăm pentru ca oamenii să simtă că au votat cu adevărat bine în 2012 şi să rămână alături de noi", a mai spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici