PNL îl acuză pe Daniel Florea că îşi face campanie în şcoli de Moş Nicolae: Copiii primesc materiale cu faţa lui

PNL îl acuză pe primarul sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, că îşi face campanie electorală din bani publici, împărţind în şcoli cadouri de Moş Nicolae care conţin materiale promoţionale cu poza edilului.

448 afișări
Imaginea articolului PNL îl acuză pe Daniel Florea că îşi face campanie în şcoli de Moş Nicolae: Copiii primesc materiale cu faţa lui

PNL îl acuză pe Daniel Florea că îşi face campanie în şcoli de Moş Nicolae: Copiii primesc materiale cu faţa lui

„Avem o veste bună şi una proastă: De Moş Nicolae, Primarul Sectorului 5 îşi face campanie electorală. Vestea proastă este că o face pe banii noştri şi dă copiilor pliante cu faţa lui. Materiale promoţionale cu poza primarului Daniel Florea, cadou de Moş Nicolae pentru copiii din sectorul 5 al Capitalei. În loc de dulciuri, astăzi dimineaţă, copiii au găsit în ghete un edil care conduce sectorul ca o cizmă”, potrivit unei postări de pe Facebook a filialei PNL Sector 5.

Alegerile locale au loc în 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
florea,
şcoli

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici