PNL - Nimeni nu a fost mandatat să negocieze cu PSD; Guvernul actual trebuie să plece

PNL anunţă că nu a fost mandatată nicio persoană să negocieze cu PSD în numele partidului, iar poziţia oficială a liberalilor este că actualul Guvern trebuie să plece.

23 afișări
Imaginea articolului PNL - Nimeni nu a fost mandatat să negocieze cu PSD; Guvernul actual trebuie să plece

Preşedintele PNL, Crin Antonescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Biroul Politic Central al PNL nu a mandatat nicio persoană pentru a purta discuţii în numele PNL cu reprezentanţi ai social-democraţilor", se arată într-un comunicat al PNL remis agenţiei MEDIAFAX.

De asemenea, potrivit comunicatului, poziţia oficială a PNL în legătură cu situaţia de criză din coaliţia guvernamentală a fost exprimată în cadrul conferinţei de presă luni de către preşedintele PNL, Crin Antonescu.

"Noi suntem sub toate privinţele convinşi că acest Guvern trebuie să plece, şi unii şi alţii. Încă o dată spun, nu intrăm în nici un fel de joc şi în nici un fel de combinaţie, nici pentru susţinerea PSD-ului şi nici pentru susţinerea PD-L-ului", a spus Antonescu.

Luni, au circulat informaţii referitoare la întâlniri PSD-PNL în vederea unei colaborări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici