PNL şi PC au semnat Protocolul Alianţei de Centru-Dreapta

PNL şi PC au semnat, luni, Protocolul Alianţei de Centru-Dreapta. Documentul a fost semnat de către liderii celor două partide, Crin Antonescu, şi, respectiv, Daniel Constantin.

28 afișări
Imaginea articolului PNL şi PC au semnat Protocolul Alianţei de Centru-Dreapta

Preşedintele PNL, Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

Anterior, preşedintele PC, Daniel Constantin, a anunţat că, în cursul zilei de luni, conservatorii vor depune la Tribunal atât un act prin care se va întrerupe relaţia cu PSD "pe cale amiabilă", în conformitate cu prevederile protocolului vechi, cât şi noul protocol semnat cu PNL.

Consiliul Naţional al PC a aprobat, luni, în unanimitate, ruperea protocolului cu PSD şi validarea alianţei cu PNL.

Delegaţia Permanentă a PNL a aprobat, tot luni, realizarea alianţei cu PC, înregistrându-se trei voturi împotriva încheierii acesteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici